Vyrazte na pobyt do Hotelu Strachan Family Jasná *** a užijte si parádní dovolenou, třeba s celou rodinou! Těšit se můžete na výtečnou polopenzi a každodenní relax ve wellness s vířivkou a saunami. Potěší také balíček slev, který využijete při různých výletech. A pro děti je zde připravená velká dětská herna, venkovní hřiště i bazének ve wellness.

O ubytování

Hotel Strachan Family Jasná *** se nachází v malebné Demänovské dolině, nedaleko Liptovského Mikuláše, a je perfektním výchozím bodem k výletům a letním i zimním sportům. Ať už vyrazíte s rodinou, v páru nebo s partou přátel, nudit se rozhodně nebudete.

Na dosah máte spoustu lanovek, vrcholy Chopok, Dereše i Krakova hoľa Za návštěvu stojí i Demänovská ledová jeskyně nebo Demänovská jeskyně svobody, která je pro svou působivou krasovou výzdobu nejnavštěvovanější jeskyní na Slovensku. Vybít energii můžete v lanovém parku Tarzánia a za relaxem si zajeďte do aquaparku Tatralandia, kde si ve 14 bazénech (včetně termálních), saunovém světě či wellness zaručeně odpočinete. S dětmi nesmíte vynechat bobovou dráhu Žiarce, Zoo Kontakt nebo zábavní park Fantázia.

V zimě to na nejbližší sjezdovku budete mít opravdu jen pár kroků. A sjezdovka to není jen tak ledajaká, přímo u hotelu leží ski areál Jasná, největší lyžařské středisko na Slovensku. Vyřádíte se zda na více než 50 km tratí obsluhovaných 27 lanovkami a vleky. Nechybí ani freeridové zóny, snowpark a večerní lyžování na osvětlené sjezdovce. Na své si přijdou i běžkaři, na které čeká rovnou 5 km udržovaných tras. Kdybyste náhodou chtěli vyzkoušet i další lyžařská střediska, na dosah budete mít třeba Ski centrum Žiarce, Ski Javorovica nebo Ski Opalisko.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci se slunnou terasou si pochutnáte na poctivé slovenské kuchyni z čerstvých, kvalitních surovin. Po domluvě je možné připravit i bezlepková nebo bezlaktózová jídla. A co je nejdůležitější, všechna jídla jsou uvařena s láskou.

Kde budete relaxovat?

Hotelové Wellness & Spa Lesania bude vaší oázou relaxace. Pro váš odpočinek je zde k dispozici:

  • Suchá sauna Siná o teplotě 90-100 °C

  • Parní lázeň Ďumbier

  • Infrasauna Horské slnko o teplotě 50 °C

  • Ochlazovací bazének Ľadové pleso s teplotou vody 9-12 °C

  • Vířivka Vyvieračka s teplotou 39 °C

  • Kneippův chodník Jaskynný kúpeľ s masážními kamínky

  • Dětský bazének Jasňáčik

  • Vyhřívaná lavice Priehyba

  • Odpočívárna Medvedí brloh

  • Pramenitá voda Demänovský prameň (pitný režim)

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je v hotelu nachystaná velká herna s prolézačkami, balonky a dalšími atrakcemi, nechybí zde ani posezení pro dospělé. Venku je potom dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou, houpačkou, trampolínou, mini fotbalovým hřištěm a skákacím hradem.

Hotel Strachan Family Jasná ***

Hotel Strachan Family Jasná ***

Demänovská Dolina 200 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
FBS-SK s.r.o. IČ: 46075968


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
18 km
Sjezdovka
0 m

Tipy na výlet

Tarzanie Jasná

Tarzanie Jasná Tip na výlet

Lanový park v Nízkých Tatrách je ideální pro všechny ty, kdo mají rádi výšky – ať už jste malý, nebo velký dobrodruh. Skládá se z dětské trasy dlouhé 76 m a dvou hlavních tras – modré (211 m) a červené (320 m). Při překonávání překážek je každý jednotlivec jištěn horolezeckou výstrojí.

Otevírací doba:

  • Pouze po předešlé telefonické dohodě

Vstupné:

  • Dětská trasa: 5 €/osoba
  • Hlavní trasy: 15 €/osoba
Demänovská dolina
Demänovská dolina
Rozhledna na Ostredku
Rozhledna na Ostredku
Ski Jasná Nízké Tatry
Ski Jasná Nízké Tatry