POZOR! Květnový výprodej je tady! Jakýkoliv pobyt nyní ulovíte se slevou 7 %. Neváhejte dlouho, akce platí už jen:

Oblíbené 0

Zatím nemáte žádné oblíbené nabídky.

  • K nabídkám se můžete kdykoliv vrátit
  • Oblíbené nabídky na jednom místě
  • Upozornění na změny v nabídkách

Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami?

44677 recenzí

5/5
(Jan P. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Nemá chyb.
5/5
(Otto U. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Velmi spokojen
5/5
(Ladislav S. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Služby jsme využili již několikrát a vždy spokojeni.
5/5
(Ivana Smudová S. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
super
4/5
(Barbora Z. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Vše OK.
5/5
(Jaromír S. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Na 100 procent.
5/5
(Petr D. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Objednávka a vše co s ní souviselo hodnotím jako skvělé jen tak dál
4/5
(Pavel H. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Kupon vždy přijde včas. Všechny informace v pořádku.
5/5
(Pavel B. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. květen 2024
Naprostá spokojenost.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem + dárek a slevy

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5