Vyrazte do Horního Rakouska a užijte si dovolenou snů v JUFA Hotelu Spital am Pyhrn ***. Čeká zde na vás útulné ubytování, výtečná polopenze s regionálními produkty a zasloužený relax ve wellness se saunami. V okolí navíc najdete bezpočet výletních cílů – krásné soutěsky, magické vodopády i jednu z největších klášterních knihoven světa. K poznávání regionu náležitě využijete slevovou kartu Pyhrn-Priel ActivCard, která je součástí balíčku.

O ubytování

JUFA Hotel Spital am Pyhrn *** se nachází v obci Spital am Pyhrn v Horním Rakousku, nedaleko národního parku Kalkalpen, obklopený přírodními i kulturními krásami. V okolí je navíc spousta příležitostí k výletům a sportovním aktivitám po celý rok.

Projděte si soutěsku Dr. Vogelgesang-Klamm, jednu z nejdelších přístupných v Rakousku, a užijte si působivý pohled na vodopády a skalní stěny. Pokud máte více času, prozkoumejte národní park Kalkalpen s malebným jezerem Leopoldsteiner See, údolím Bodinggraben a kouzelným vodopádem Salza.

Nedaleké horské středisko Wurzeralm je skvělé pro letní i zimní aktivity. V létě můžete využít lanovku a podniknout túru po okolních vrcholcích, v zimě je to populární lyžařská oblast s mnoha sjezdovkami a běžeckými tratěmi. Obdobné možnosti vyžití nabízí i horské středisko Hinterstoder.

Za historií a kulturou vyrazte do městečka Windischgarsten, kde najdete barokní kostel, radnici ze 16. století nebo historické muzeum. Zamířit můžete také na zříceninu hradu Losenstein, jehož původ sahá až do 12. století. Nebo se vydejte do Admontu, místní benediktínský klášter v sobě ukrývá jednu z největších klášterních knihoven na světě.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás pohostí regionálními specialitami z lokálních surovin, převážně v bio kvalitě. Máte tak ideální šanci ochutnat opravdu to nejlepší z této oblasti. Farmářský chléb, bio čaje, domácí uzeniny a mléčné výrobky, ale i vegetariánská jídla.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru se prohřejete ve finské a bylinkové sauně a oblažíte své smysly v zážitkové sprše. Nechybí ani odpočívárna k příjemnému rozjímání.

Cestujete s dětmi?

O zábavu těch nejmenších hostů se postará vnitřní dětský koutek.

Něco navíc

Dospělí se zabaví u stolního tenisu, fotbálku a kulečníku, pro sportovce je k dispozici úschovna kol a v zimě vyhřívaná lyžárna. Využít můžete také dopravu skibusem ke sjezdovkám.

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

JUFA Hotel Spital am Pyhrn ***

Stiftsplatz 1 , Spital am Pyhrn
Rakousko

Provozuje společnost:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 22:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
1,1 km
Sjezdovka
4 km

Tipy na výlet

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Tip na výlet

Bad Mitterndorf je městečko v údolí Hinterbergertal, leží ve stínu horských masivů a nabízí spoustu možností zábavy. Kromě nových termálních lázní naleznete v městečku s krásným výhledem také spoustu restaurací a kaváren s typickou alpskou atmosférou. Okolo Bad Mitterndorfu leží nespočet turistických stezek a cyklistických tras, přírodu ozvláštňují četná průzračná jezera, která rozhodně stojí za vidění v jakémkoli ročním období.

Hohentauern
Hohentauern
Přírodní a zážitkový park Keltenberg
Přírodní a zážitkový park Keltenberg
Tauplitz
Tauplitz