Vyrazte do malebného rakouského Štýrska a poznejte všechny jeho krásy! Z JUFA Hotelu Schloss Röthelstein *** můžete vyrazit třeba do národního parku Gesäuse nebo do nedalekého Admontu s proslulou klášterní knihovnou. Energii vám dodá výtečná polopenze z regionálních produktů a skvělý relax ve wellness se 2 saunami. A okouzlí vás i samotná budova hotelu – ubytování je ve zrekonstruovaném historickém zámku.

O ubytování

JUFA Hotel Schloss Röthelstein *** se nachází v malebném rakouském Štýrsku, nedaleko národního parku Gesäuse. Obývá romantickou budovu zrekonstruovaného historického zámku blízko městeček Admont a Obrohof. Okolí je bohaté na výletní cíle a na své si přijdou i milovníci kultury a památek. Na každého zde zkrátka čeká překrásná dovolená.

Během svého pobytu rozhodně nesmíte vynechat návštěvu kláštera v Admontu (3,8 km), ve kterém najdete nejen největší klášterní knihovnu světa, ale také jednu z největších světových sbírek hmyzu, moderní gotické muzeum, ukázky historických i soudobých uměleckých děl a další zajímavosti.

Dobrodruzi pak mohou vyrazit do nejmladšího rakouského národního parku, Gesäuse (14,9 km). V údolí řeky Enns zde najdete bohaté turistické stezky, romantické soutěsky, divoký říční proud i možnosti horolezectví. Na túru se pak vydejte také na náhorní plošinu Kaiserau (8,6 km), která se v zimě mění na rodinné lyžařské centrum se 3 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji s moderním vybavením, ale i historickými prvky, jako jsou například dřevěné stropy nebo klenutá okna. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, trezor a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými jednolůžky a stolkem s posezením.

  • Třílůžkový rodinný pokoj nabídne manželskou postel a jednolůžko nebo tři oddělené postele a stůl s židlí.

  • Čtyřlůžkový rodinný pokoj disponuje manželskými postelemi nebo samostatnými lůžky, nechybí stůl s židlí.

Na čem si pochutnáte?

Místní restaurace využívá především regionální produkty a receptury, můžete si tak pochutnat třeba na medu, limonádách, vejcích či pečivu od lokálních dodavatelů. Na kávičku a dezert si zajděte do příjemné Zámecké kavárny.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží útulná wellness zóna, kde se prohřejete ve finské sauně a infrasauně a užijete si příjemné rozjímání v relaxační zóně. Posedět si můžete také na terase nebo v zahradě.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí nejen na výletech, ale také na venkovním hřišti.

Něco navíc

Pro aktivní hosty je v areálu k dispozici volejbalové hřiště, kurt na tenis a půjčovna sněžnic.

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

JUFA Hotel Schloss Röthelstein ***

Schlossstraße 32, Aigen , Admont
Rakousko

Provozuje společnost:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:30 - 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Zastávka
1,4 km
Sjezdovka
8,6 km

Tipy na výlet

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Tip na výlet

Bad Mitterndorf je městečko v údolí Hinterbergertal, leží ve stínu horských masivů a nabízí spoustu možností zábavy. Kromě nových termálních lázní naleznete v městečku s krásným výhledem také spoustu restaurací a kaváren s typickou alpskou atmosférou. Okolo Bad Mitterndorfu leží nespočet turistických stezek a cyklistických tras, přírodu ozvláštňují četná průzračná jezera, která rozhodně stojí za vidění v jakémkoli ročním období.

Hohentauern
Hohentauern
Jezera Drei Lacken
Jezera Drei Lacken
Tauplitz
Tauplitz