Dopřejte si pořádnou dávku relaxu! Thermal Hotel Mosonmagyaróvár je přímo propojený s lázněmi, a navíc vám nabídne neomezený přístup do exkluzivní wellness zóny s vířivkou, saunou a solnou jeskyní. Relax doplníte bufetovou snídaní nebo polopenzí.

O ubytování

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár najdete v lázeňském městečku Mosonmagyaróvár na severu Maďarska. Oblíbené termální lázně leží jen 20 km od slovenských hranic, ale jejich popularita se nezakládá jen na snadné dostupnosti. Hotel je přímo propojený s lázněmi, a tak to za léčebnou vodou budete mít jen pár kroků.

Malé město Mosonmagyaróvár vyhledávají všichni, kteří si chtějí odpočinout nebo se vyléčit ze zdravotních potíží. A není divu, že jsou pro tyto účely zdejší lázně tolik oblíbené. Ze země tu totiž vyvěrá jedna z 5 nejléčivějších vod v celé Evropě.

Léčebné lázně Flexum Thermal & Spa (10 m) najdete v obklopení zeleně v centru města. Vykoupete se v 7 různých bazénech s teplotou vody až 38 °C. Aby toho nebylo málo, dopřejete si také některou z léčebných procedur nebo masáží. Nedaleko lázní se nachází vyhlášená kavárna Várkert (500 m), umístěná do krásné historické budovy, kam si rozhodně zajděte na kávu a něco sladkého.

Kromě lázní najdete v okolí ubytování i další zajímavosti. Vydejte se třeba do muzea Hansági (850 m), kde si prohlédnete výtvarné a archeologické exponáty staré až 9 000 let. Za zpestřením si vyrazte na hrad Óvari (750 m) nebo do interaktivního centra FUTURA (3 km), které nadchne hlavně nejmenší lázeňské hosty.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji Standard (23 m²), který vás okouzlí elegantním a vzdušným interiérem. Potěší vás i dostatek soukromí, který zajistí vlastní moderní koupelně se sprchovým koutem, toaletou a fénem.

V pokoji se nachází extra velká manželská postel s luxusními pružinovými matracemi, případně přistýlka pro jednu další osobu. Po dlouhém dni si odpočinete v koutku s posezením nebo si pustíte LCD televizi.

Součástí vybavení je dále trezor, telefon a minibar. Samozřejmostí je pak bezplatné připojení k WiFi. Pokoje jsou klimatizované.

Na čem si pochutnáte?

K odpočinkové dovolené už dobré jídlo zkrátka patří. V hotelu se podávají snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Restaurace je situována ve světlém designovém interiéru s živými květinami, a tak se tu budete cítit velmi příjemně. Z prosklené části restaurace si užijete výhled na lázeňské centrum a okolní zeleň.

Kde budete relaxovat?

Do maďarského Mosonmagyaróvár se můžete těšit na opravdu jedinečný relax! Hotel je přímo propojený s lázněmi, a tak z pokoje jen v pantoflích přeběhnete za báječným relaxem. Vykoupete se tu v 7 bazénech s léčebnou vodou o různé teplotě a dopřejete si léčebné procedury.

To ale není ani zdaleka všechno! Součástí hotelu je exkluzivní wellness zóna, kde si odpočinete ve vířivce a finské sauně. Dokonale se uvolníte také v solné jeskyni, která využívá sílu Mrtvého moře. Nerušenému relaxu se na tomto místě můžete oddávat klidně celý den!

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***

Kolbai Károly 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Club Eldorado Kft. IČ: 08-09-009146


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je město v západním Maďarsku a nachází se nedaleko rakouských a slovenských hranic. Přestože je to poměrně malé město, pyšní se krásnými lázněmi Mosonmagyaróvár, které lákají turisty hledající odpočinek i léčbu některých zdravotních potíží. Tyto léčebné lázně s plovárnou najdeme uprostřed zeleně v blízkosti centra města a nabízí 7 bazénů s různou teplotou vody. Na své si zde přijdou jak osoby, které hledají relax a rekonvalescenci, tak i příznivci plavání.

Bazény v lázních Mosonmagyaróvár

  • Léčivý bazén s termální vodou o teplotě 36-38 °C
  • Sedící bazén I s chlazenou termální vodou o teplotě 30-33 °C
  • Sedící bazén s perličkovými lavicemi, masážními prvky chodidel a zad s chlazenou termální vodou o teplotě 36-37 °C
  • Bazén pro terapeutické plavání a cvičení s chlazenou termální vodou o teplotě 28-30 °C
  • Wellness bazén s chlazenou termální vodou o teplotě 32-34 °C
  • Plavecký bazén o délce 33,3 m, teplota 28-29 °C
  • Plavecký bazén o délce 25 m, teplota 26-28 °C

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 000 m a její teplota dosahuje 74 °C). Voda léčí nemoci kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek a další.

Otevírací doba lázní je každý den, po celý rok 8.00-20.00 hodin a celodenní vstupenka pro dospělého vás vyjde na cca 260 Kč.

Více informací
Město Mosonmagyaróvár
Město Mosonmagyaróvár
Vědecké zábavní centrum Futura
Vědecké zábavní centrum Futura
Hrad Ovári
Hrad Ovári