Zavítejte na Toskánskou riviéru, užijte si Ligurské moře a pláž jen 200 metrů od hotelu. V Hotelu Nuovo Tirreno *** vás navíc čeká pohodlné ubytování a snídaně, v ceně je také neomezené wellness. Za historií se pak vydejte do Pisy či Florencie.

O ubytování

Hotel Nuovo Tirreno *** se nachází v italském letovisku Lido di Camaiore, jen 200 metrů od pláže. Městečko je součástí Toskánské riviéry u Ligurského moře a najdete ho asi 25 km severně od Pisy.

Navštivte centrum města Lido di Camaiore a nechte na sebe dýchnout uvolněnou toskánskou atmosféru. Typická je zdejší parhorkatá krajina a olivové háje. Písečné pláže jsou poseté lehátky a lákají k odpočinku. Ve městě kousek od hotelu se nachází zábavní park Parco Pitagora (1,1 km), kousek od Pisy pak navštivte zábavní park Piccolo Mondo (23,8 km).

Okolí je bohaté především na historické památky, například město Viareggio leží jen 4 km od hotelu a je plné honosných historických budov. O něco dál zase můžete zajet podepřít šikmou věž v Pise. Přírodní krásy pak najdete třeba u jezera Massaciuccoli (18,6 km), kde je zřízeno i archeologické muzeum.

Moře a pláže

Jen přes ulici od hotelu na vás čeká pláž Camaiore (200 m), které zkrátka není co vytknout. Široká pláž pokrytá jemným zlatavým pískem je díky mírnému sestupu do vody ideální i pro rodiny s dětmi, pohodlí návštěvníku zase zajistí lehátka, slunečníky, sprchy i toalety. Pás pláží se táhne dlouhé kilometry, o příležitosti ke koupání tak rozhodně nebude nouze.

Kde budete spát?

Hotel nedávno prošel rekonstrukcí, čekají vás tedy moderně zařízené elegantní pokoje. Všechny jsou vybavené klimatizací, TV, minibarem a vlastní koupelnou se sprchou, WC a fénem. Některé části hotelu mají také krásný výhled na moře.

  • Pokoj Deluxe s balkonem (16 m²) je vybavený manželskou postelí nebo samostatnými jednolůžky, psacím stolem a šatní skříní. Nechybí balkon s venkovním posezením.

  • Čtyřlůžkový pokoj (22 m²) nabídne manželskou postel a 2 samostatná jednolůžka nebo patrovou postel, psací stůl a šatní skříň.

  • Čtyřlůžkový pokoj s balkonem (22 m²) je stejný jako varianta bez balkonu, užijete si zde ale navíc venkovní posezení a krásný výhled.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují bohaté snídaně formou bufetu s čerstvým pečivem, voňavou kávou a dalšími dobrotami. Nechybí ani nabídka pro celiaky nebo vegany.

Kde budete relaxovat?

Jen cca 4 km od ubytování najdete wellness centrum Nuovo Mondo Fitness, kde si užijete relax v bazénu, vířivce, sauně a turecké lázni. V nabídce centra je také fitness a kurzy aerobicu.

Hotel Nuovo Tirreno ***

Hotel Nuovo Tirreno ***

Piazza Matteotti 7 , Lido di Camaiore
Itálie

Provozuje společnost:
Nuovo Tirreno Srl. IČ: 01891550467


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
K dispozici veřejné parkoviště vzdálené 800m od hotelu.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Město a jezero Massaciuccoli

Město a jezero Massaciuccoli Tip na výlet

Kromě moře si v Toskánsku užívají také velkého jezera Massaciuccoli u stejnojmenného města. Nejkrásnější výhled na jezero se vám naskytne z místa zvaného Roman Villa, kde stojí ruina antické vily. Další antické památky můžete najít ve městě, kde je jejich významné naleziště (Area archeologica Massaciuccoli romana) a také tu bylo zřízeno muzeum. Na druhé straně jezera v Torre del Lago se každoročně pořádá slavný Pucciniho Festival.

Lucca
Lucca
Pisa
Pisa