Zažijte Itálii se vším komfortem! V Hotelu Universal **** o vás bude opravdu dokonale postaráno. Těšit se můžete na výtečnou plnou penzi nebo polopenzi, útulný, klimatizovaný pokoj s balkonem a welcome drink při příjezdu. Od pláže vás bude dělit doslova jen pár kroků a za příjemným relaxem ve vodě nemusíte ujít ani ty – přímo u hotelu budete mít bazén s vířivkou, které můžete využívat neomezeně.

O ubytování

Hotel Universal **** najdete přímo u pláže, v italském letovisku Cervia. Z jedné strany budete mít krásné Jaderské moře, z druhé zase přírodní rezervaci Salina di Cervia (2,8 km), kam můžete vyrazit na pozorování plameňáků a dalších vodních ptáků, žijících na místních solných pláních. A sůl je pro tuto lokalitu opravdu významná. Díky solným termálním pramenům má statut lázeňského města a v těžbě soli má také dlouhou historii.

Při procházkách po městě si můžete prohlédnout původní sila, ve kterých se skladovala sůl. Za návštěvu stojí také Muzeum soli (2,4 km). Mezi významné historické památky potom patří radnice Palazzo Comunale na náměstí Piazza Giuseppe Garibaldi (2,2 km), věž Torre di San Michele (2,3 km) nebo katedrála Santa Maria Assunta (2,2 km).

Na výlet vyrazte do nedalekého letoviska Cesenatico (7,4 km). V městečku najdete raritu v podobě přístavu, na jehož návrhu se podílel sám Leonardo da Vinci. Na promenádu lemující kanály se určitě vydejte na romantickou procházku za západu slunce. Nebo se zajeďte podívat do měst Ravenna (25,5 km), či Rimini (32,3 km). Využijte také možnosti vydat se do jiného státu, jen kousek odsud se totiž rozprostírá San Marino (46,4 km).

Moře a pláže

Přejdete silnici, a jste na pláži. A ne jen tak ledajaké – pláž Bagno Balmor je jedna z největších na riviéře. Těšit se můžete na jemný, zlatavý písek, mírný sestup do moře a perfektní zázemí. Na pláži jsou k zapůjčení lehátka a slunečníky, najdete zde hřiště na plážový volejbal, tenisový kurt, nabídku fitness lekcí, vyžití pro děti, sprchy, restauraci, bar a mnoho dalšího. Písečné pláže se dále táhnou po celém pobřeží, ať už se vydáte jakýmkoliv směrem, vždy budete mít spoustu příležitostí ke koupání.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, komfortně vybaveném pokoji Classic. K dispozici budete mít manželskou postel nebo dvě samostatná jednolůžka, psací stůl, televizi, minibar, klimatizaci a trezor. Součástí pokoje je také elegantní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a fénem na vlasy. Pravou přímořskou atmosféru si potom užijete na balkoně, některé z nich mají dokonce výhled přímo na moře.

Na čem si pochutnáte?

Tradice, výjimečnost a autentická kuchyně – to jsou hlavní principy místní restaurace. Pochutnáte si zde na regionálních jídlech připravených z těch nejčerstvějších lokálních surovin. Určitě ochutnejte také některé z pestré nabídky regionálních vín.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si odpočinete nejen na pláži, ale také u luxusního venkovního bazénu s hydromasážní vířivkou, lehátky a slunečníky. Ten je navíc v chladnějších měsících krytý a vyhřívaný, můžete jej tak využívat opravdu po celý rok.

Pokud se chcete opravdu rozmazlit, zavítejte do hotelového Dolce Vita Spa – wellness zóny s pestrou nabídkou zkrášlovacích procedur a masáží.

Cestujete s dětmi?

V Hotelu Universal **** jsou děti vítány! Pro nejmenší je v sezóně připravený mini club se zábavným programem a venkovní hřiště, využít můžete i služby hlídání dětí. Nechybí dětská postýlka, vanička, ohřívač lahví a jiné vybavení k zapůjčení, v restauraci jsou pak k dispozici vysoké židličky.

Něco navíc

V nabídce hotelu je celá řada sportovních aktivit. Můžete si zahrát minigolf, projet se na koni, zapůjčit si kola nebo hůlky na Nordic walking, pronajmout si tenisové kurty, využít lekcí plavání a mnoho dalšího.

Hotel Universal ****

Hotel Universal ****

Lungomare G. Deledda 116 , Cervia
Itálie

Provozuje společnost:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 20 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od moře
70 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
5,9 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Ancona v regionu Emilia Romagna leží město Rimini. S historií sahající do dob Římské říše, krásnými plážemi a renesančními památkami patří k nejoblíbenějším italským letoviskům. Italskou atmosféru dobře nasajete, pokud se projdete zdejšími uličkami a ochutnáte těstoviny s boloňskou omáčkou nebo nějaké mořské speciality.

Co patří mezi skvosty Rimini?

  • Původní římský most Ponte di Tiberio
  • Hrad - Castel Sismondo
  • Historické jádro města - náměstí Piazza Cavour
  • Za vidění určitě stojí i Augustův oblouk, palác Palazzo dell´Arengo nebo Piazza Tre Martiri.

Z Rimini můžete vyrazit na výlet do San Marina, do některého z okolních aquaparků nebo do delfinária.

Více informací
Ravenna
Ravenna
San Marino
San Marino
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura