Vyrazte na výlet do Plzně, ochutnejte výtečné pivo v pivovaru Plzeňský prazdroj a nechte se okouzlit historickou atmosférou tohoto královského města. Celý dojem ještě umocní dobové interiéry Hotelu Palace ***superior, skvělá lokalita jen pár minut chůze od centra města a výborná snídaně formou bohatého bufetu.

O ubytování

Hotel Palace ***superior se nachází královském městě Plzeň, ve čtvrti Roudná, jen 5 minut chůze od historického centra města. Ke všem kulturním a historickým památkám se tak pohodlně dostanete pěšky nebo městskou hromadnou dopravou.

Plzeň je známá mimo jiné jako město piva a milovníci tohoto zlatavého moku si zde opravdu přijdou na své. Brány vám totiž otevře pivovar Plzeňský prazdroj (1,2 km) s muzeem a pivotékou, jehož prohlídku musíte zákonitě spojit s náležitou ochutnávkou. Město vás jistě okouzlí také bohatou historií a množstvím zachovalých památek –⁠ navštivte katedrálu svatého Bartoloměje (850 m), prozkoumejte tajemné plzeňské podzemí a načerpejte nové poznatky v novorenesanční budově Západočeského muzea (1,1 km).

Vyrazit můžete také do zoologické zahrady (1,9 km), propojené s botanickou zahradou a dinoparkem, která je jedna z nejnavštěvovanějších a dokonce druhá nejstarší v republice. Kousek odsud najdete i zajímavou přírodní památku – vyvěrá zde Kopeckého minerální pramen (2,2 km). Mimo centrum města si potom užijete i krásné výlety přírodou, vydat se můžete třeba k jezírku Košutka (2,9 km) nebo k rozhledně Sylván (3,4 km). Nedaleko jsou také Bolevecké rybníky (3,9 km) se Sigmondovou naučnou stezkou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním, elegantně zařízeném pokoji Superior o ploše 16 m². Pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky se zdravotními matracemi, sadou na přípravu kávy a čaje, televizí a psacím stolem s židlí. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fénem a toaletními potřebami. K dispozici budete mít také bezdrátové připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Hotel nedisponuje vlastní restaurací, snídaně formou bufetu se servírují v Hotelu Roudná ***, vzdáleném cca 50 metrů. Během dne tak můžete vyzkoušet oblíbené restaurace ve městě, například ve steakové restauraci Saloon Roudná (38 m) mají hosté Hotelu Palace ***superior dokonce slevu.

Cestujete s dětmi?

Pro rodiny s dětmi je možné na požádání přichystat dětskou postýlku.

Hotel Palace ***superior

Hotel Palace ***superior

Na Roudné 278/23 , Plzeň
Česká republika

Provozuje společnost:
J.P.R. consulting s.r.o. IČ: 26367424


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lomu
4,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
3,5 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Když se řekne Plzeň, většině z nás se vybaví světoznámé pivo, které z tohoto města pochází. Zjistěte přímo v pivovaru Plzeňský Prazdroj, jak se oblíbený zlatavý mok vyrábí a ochutnejte ho ještě dříve, než se uzavře do sudů. Po správném osvěžení si prohlédněte i historické centrum a obhlídku začněte na náměstí Republiky. Spatříte zde gotickou katedrálu sv. Bartoloměje s nejvyšší kostelní věží v České republice. Při odchodu nepřehlédněte andílka na zadní straně katedrály - podle místních přináší štěstí a pokud se ho i dotknete, splní vám přání. Své kroky dále směřujte kolem renesanční radnice, moderní fontány a morového sloupu k dalším památkám - v Plzni jich je skutečně požehnaně.

Více informací
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
Zámek Manětín
Zámek Manětín