Objevte to NEJ z Chorvatska a získejte inspiraci pro příští dovolenou na Jadranu!

Oblíbené 0

Zatím nemáte žádné oblíbené nabídky.

  • K nabídkám se můžete kdykoliv vrátit
  • Oblíbené nabídky na jednom místě
  • Upozornění na změny v nabídkách

Osobně ověřeno: Recenze relaxačního pobyt v Praze ve Volcano Spa Hotelu ****

Vydejte se spolu s Jozefem, členem našeho Travelking týmu, do Prahy. Konkrétně do Volcano Spa Hotelu ****. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze relaxačního pobyt v Praze ve Volcano Spa Hotelu ****

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 27.3.2022 - 28.3.2022
  • Ubytováni jsme byli ve: Volcano Spa Hotel ****
  • Lokalita ubytování je: Praha
  • Cestoval jsem s: Partnerkou
  • Stravování: Snídaně
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na krátký relaxační pobyt jsme necestovali daleko. Vybrali jsme si totiž Volcano Spa Hotel **** s vlastním wellness centrem, a to na 1 noc. Hotel se nachází v Praze 5 a naše cesta autem nebyla dlouhá, protože jsme také z Prahy. Do hotelu jsme se dopravili během 30 minut. Samozřejmě se dá využít také vlak či autobus, ať už pojedete z jakékoli části Česka. 550 m od hotelu je autobusová zastávka Ovčí hájek a 1 km zastávka metra Hůrka.

Jak to bylo s parkováním?

Parkování u hotelu je k dispozici zdarma a není nutné rezervovat jej předem. K dispozici je zde totiž obrovské venkovní parkoviště, kde vždy najdete volné místo.

Kde jsme se ubytovali?

Volcano Spa Hotel **** se nachází v Praze jen 15 minut jízdy autem/MHD od centra. Jedná se o opravdu krásnou lokalitu, protože hotel je obklopen přírodou. Jen kousek od něj se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí a na dosah jsou tu různé parky ideální pro procházky, ale také potok, vodní nádrž či vyhaslá sopka. Právě podle té nese hotel své jméno.

S ubytováním jsme byli velmi spokojení. Celý hotelový komplex je moderní, vkusně zařízený a vše je tu nové a stylové. Pokoj byl na vysoké úrovni hodné 4* s extra pohodlnou postelí a krásnou koupelnou.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V ceně balíčku jsme měli snídaně formou bufetu. Byl tu obrovský výběr sladkých i slaných pokrmů - domácí koláče, domácí jogurty, marmelády, ovoce, zelenina, sýry, šunky a různé druhy pečiva. Mě osobně nejvíce potěšila poctivá krupicová kaše, kterou jsem si mohl dochutit podle sebe - cukrem, kakaem a máslem, jako v dětství.

Snídaně se podávali v oddělené části restaurace, která je jinak otevřená také pro veřejnost a pyšní se kvalitními pokrmy z nabídky à la carte. Určitě doporučuji její návštěvu. My jsme si zde vychutnali welcome drink a také večeři v podobě vynikající rizota. S jídlem byla spokojena i přítelkyně.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Součástí hotelu je velmi pěkné a moderní wellness centrum, kde se kombinují prvky dřeva, kamene a skla. Vstup do něj je v ceně balíčku. K dispozici je tu vířivka, 3 sauny (finská, parní a infra) a ochlazovací bazének. Na oddych jsou tu hned 3 relaxační místnosti a terasa s pěkným výhledem do zahrady. Nejvíce se mi líbila finská sauna s proskleným oknem a výhledem do přírody, to byl opravdu zážitek.

Ve wellness je k dispozici voda k pití zadarmo, další nápoje i nějaký malý snack si pak můžete doobjednat z baru ve fitness centru. Funguje to tak, že na stolkách ve wellness je tlačítko na přivolání servírky, u té si pak objednáte, takže není nutné z wellness někam přecházet.

Kam se vydat na výlet?

Osobně jsme se vydali do blízkého přírodního parku Prokopské údolí, který je ideální na pěknou procházku. Blízko je také OC Galerie Butovice - vhodné pro milovníky nákupů. A protože během chvilky jste i v centru Prahy, doporučuji především výlety po místních historických památkách.


Závěrečné hodnocení pobytu ve Volcano Spa Hotelu ****

“Hotel je ideální volbou pro návštěvu Prahy. Je moderní, komfortní a má vlastní kulinářskou restauraci. Prostředí přírodní rezervace je klidné a příjemné, jako by se hotel ani nenacházel v Praze. Zároveň je ale dobře dostupný autem a blízká zastávka metra umožňuje rychlé cestování do centra města za památkami. Osobně se mi nejvíce líbilo moderní fitness a wellness s teráskou, výhledem do zahrady a holistickým, svíčkami osvíceným interiérem..”


👍 Pobyt ve Volcano Spa Hotelu **** byl osobně ověřen Jozefem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 1. 7. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden