Objevte to NEJ z Chorvatska a získejte inspiraci pro příští dovolenou na Jadranu!

Oblíbené 0

Zatím nemáte žádné oblíbené nabídky.

  • K nabídkám se můžete kdykoliv vrátit
  • Oblíbené nabídky na jednom místě
  • Upozornění na změny v nabídkách

Osobně ověřeno: Recenze pobytu v přepychovém Hotelu Imperial ***** v Karlových Varech

Vydejte se spolu s Martinem, členem našeho Travelking týmu, do Karlových Varů. Konkrétně do luxusního Hotelu Imperial *****. Jaká byla cesta, ubytování a strava? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v přepychovém Hotelu Imperial ***** v Karlových Varech

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 21.2.2022 - 23.2.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotel Imperial *****
  • Lokalita ubytování jsou: Karlovy Vary
  • Cestoval jsem s: Maminkou
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na víkendový pobyt jsme se vypravili do krásných Karlových Varů. Na pobyt jsme se těšili o to více, protože naším cílem byl přepychový 5* Hotel Imperial *****. Pro naši cestu jsme volili vlastní dopravu autem s tím, že jsme vyjížděli z Brna, takže do Karlových Varů jsme jeli zhruba 3 a půl hodiny (336 km). Dopravit se sem však můžete i vlakem či autobusem, jenom je cesta o něco delší.

Jak to bylo s parkováním?

Cesta autem bývá mnohdy rychlejší než ostatní způsoby dopravy, ale zase člověk musí řešit to, kde zaparkuje. V ceně pobytu parkování nebylo, ale hotel má své vlastní parkoviště, na kterém je možno zaparkovat za 400 Kč/noc, což jsme využili. Parkoviště není přímo u hotelu, ale vzdálené zhruba 50 m (kousek). Hotel však poskytuje zadarmo službu odvozu auta, takže můžete přijet před hotel, vzít si kufry a jít na recepci, kde klíčky od auta předáte a zaměstnanec hotelu vám auta zajede zaparkovat. Jako ve filmu.

Kde jsme se ubytovali?

Hotel Imperial ***** je opravdu impozantní budovou a dovolím si říct, že je vlastně dominantou Karlových Varů, protože se nachází přímo v centru města nad kolonádou. Atraktivnější místo pro umístění hotelu snad už není. Hotel zde stojí už od roku 1912 a za tu dobu ho navštívila spousta známých osobností.

Interiér hotelu je opravdu honosný a ne jinak je tomu s pokoji. Ubytováni jsme byli v nadstandardně velkém pokoji, který byl čistý a krásný. Pokoj byl laděn do zelené a červené barvy se zlatými detaily, jako byl třeba pěkný lustr. Kromě pohodlné postele, zde bylo také posezení. S pokojem jsme byli naprosto spokojeni.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V balíčku byla zahrnuta strava formou bufetové polopenze, takže o dobré jídlo jsme nouzi neměli. Snídaně i večeře byly velmi pestré a naše chuťové buňky se jen rozplývaly.

Snídaňový bufet obsahoval klasickou nabídku všech dobrot, co si člověk na snídani jen může představit - vejce na různé způsoby, párečky a klobásky, různé druhy uzenin, sýrů, pečiva, pomazánek. A nechyběly ani sladké varianty a samozřejmě nápoje (džusy, čaje, káva). Večerní bufet byl také obsáhlý a na výběr bylo snad ze všech druhů mas v různých podobách úpravy, k tomu pak 4 různé přílohy, které jsme s masem mohli různě kombinovat. Nechyběla ani jedna sladká (bezmasá) varianta jídla, zelenina, saláty a výběr dezertů.

Jak jsme se najedli v okolí?

Protože jsme v balíčku měli polopenzi, do restaurace v centru Karlových Varů jsme zavítali pouze jedno, a to na oběd. Česká restaurace U Švejka se nachází v centru Karlových Varů u Vřídelní kolonády. Pochutnali jsme si tu na svíčkové omáčce a klasickém vepřu, knedlu, zelu. To vše jsme spláchli dobrým plzeňským pivem. Cena byla přijatelná, řekl bych tak střední kategorie.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Součástí pobytu v tomto luxusním hotelu je také vstup do wellness centra, který jsme s radostí využili. Ubytováni jsme byli ve 3. patře, wellness centrum se nachází v -1. patře. Dostávali jsme se do něj výtahem, ale pozor - do wellness centra směřuje jiný výtah než na recepci.

K dispozici byl velký bazén o teplotě 29 °C, několik vířivek a také finská sauna. Kromě toho jsme se také nechali hýčkat během procedur - aromatické masáže, bylinné koupele a oxygenoterapie. Procedury jsou zahrnuty v balíčku a den i čas využití procedur plánuje přímo hotel ještě před uskutečněním pobytu.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Imperial *****

“Pobyt jsme si užili od samého začátku, kdy na nás hned po příjezdu na hotel dýchla atmosféra lázní spojená s luxusem, a zároveň vše působilo moc příjemně a přirozeně. Určitě bych vypíchl postele na pokojích, které byly velice pohodlné. Strava byla chutná a rozmanitá a samostatnou kategorií pak bylo umístění hotelu nad kolonádou, s hezkým výhledem na okolí. Wellness s masáží postačilo k odpočinku po procházkách. Díky tomu všemu a také milému personálu se sem jistě vrátím.”


Pobyt v Hotelu Imperial ***** byl osobně ověřen Martinem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 2. 7. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden