Objevte to NEJ z Chorvatska a získejte inspiraci pro příští dovolenou na Jadranu!

Oblíbené 0

Zatím nemáte žádné oblíbené nabídky.

  • K nabídkám se můžete kdykoliv vrátit
  • Oblíbené nabídky na jednom místě
  • Upozornění na změny v nabídkách

Osobně ověřeno: Recenze pobytu se vstupem do bazénového komplexu v Termálech Malé Bielice

Vydejte se spolu s Lenkou, členkou Travelking týmu, na Slovensko. Konkrétně do oblíbených Termálů Malé Bielice. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu se vstupem do bazénového komplexu v Termálech Malé Bielice

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 9.6.2023 - 11.6.2023
  • Ubytováni jsme byli v: Termálech Malé Bielice
  • Lokalita ubytování jsou: Malé Bielice
  • Cestovala jsem: S partnerem a dětmi
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na pobyt do Malých Bielic jsme jeli s rodinou z Prostějova, vlastním autem. Cesta trvala cca 2,5 hodiny a byla bezproblémová. Po dálnici se jede pouze malou část cesty a placenému úseku se dá jednoduše vyhnout, bylo tedy z našeho pohledu zbytečné kupovat dálniční známku.

Jak to bylo s parkováním?

Venkovní parkoviště je vzdálené cca 50 metrů od hotelu a je poměrně velké, nebylo tedy potřeba nic dopředu rezervovat. Parkování není zastřešené ani hlídané, okolí je ale bezpečné. Z parkoviště vede přímo k hlavnímu vchodu do hotelu delší přístupová cesta.

Kde jsme se ubytovali?

Hotel Termály Malé Bielice se nachází v klidné oblasti na kraji města, má zkrátka ideální polohu k relaxaci a odpočinku. Budovu hotelu jsme našli hned, je velmi dobře dostupná. Hned vedle je malé soukromé letiště, kde se během našeho pobytu pouštěly modely letadel. Nás to ale nijak nerušilo, ba naopak, kluci měli o zábavu postaráno a bylo hezké pozorovat akrobacie jednotlivých letounů. Zároveň je u letiště dobrá kavárna a opravdu velké hřiště, kde se dětem moc líbilo.

Ubytovali jsme se v pokoji s balkonem a výhledem na letiště. Pokoj byl velmi prostorný a útulný, s moderním interiérem laděným do neutrálních barev a dřevěným nábytkem. Skládal se ze 2 samostatných místností, v každé z nich byla velká manželská postel. Děti tak měly pokoj samy pro sebe, což jsme velmi ocenili. :) Z vybavení nechyběla klimatizace, malá lednička a televize, bez problémů jsme se připojili i na WiFi. V koupelně byl sprchový kout a nachystané ručníky, župany a toaletní potřeby. Na balkóně jsme měli sušák na prádlo a stůl se 2 židlemi k posezení.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V rámci polopenze jsme si pochutnávali na snídaních ve formě bufetu a servírovaných večeřích. V den příjezdu byla večeře už daná, druhý den jsme si ale mohli vybírat ze 4-5 variant. Jídla byla klasická, žádná velká exotika, převažovala slovenská a italská kuchyně nebo různé mezinárodní klasiky. Všechny pokrmy byly chutné a porce obrovské. Kluci si dali penne s parmazánem a rajčatovou omáčkou, jídlo bylo velmi dobré i pěkně vypadalo. Zbytek posádky si objednal knedlík, vepřové maso a tuším kapustu nebo zelí. Za sebe bych přidala nějakou omáčku nebo šťávu, ale i tak bylo jídlo chuťově dobré a porce se prakticky nedala sníst.

Jak jsme se najedli v okolí?

Nevyzkoušeli jsme žádné restaurace v okolí, otestovali jsme ale aspoň bufet, který se nachází ve wellness centru. Můžete si zde zahřešit třeba hranolky nebo langošem, zahlédla jsem ale i nějaké saláty a polévky. Samozřejmě nechybí točené pivo a limonády. Důležité upozornění – platit se dá pouze hotově. To nás trošku překvapilo, ve zbytku resortu totiž přijímají karty, v tomto občerstvení ale ne.

Jaké bylo cestování s dětmi?

Hotel není nějak extra zaměřený na rodiny s dětmi, jeho klientela je většinou spíše starší. Nemá proto například dětský koutek nebo speciální dětské menu. Děti si ale i tak pochutnaly a zabavily se na velké zahradě s prolézačkami, houpačkami, skluzavkou a volejbalovým hřištěm, hned vedle byla i dráha pro in-line brusle nebo odrážedla.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Nejvíce jsme si během pobytu užili relaxaci ve wellness centru, které se skládá z vodního světa, venkovního aquaparku a saunového centra. Sauny jsme ovšem neotestovali, neměli jsme do nich v rámci pobytového balíčku přístup. Vnitřní vodní svět zahrnuje 2 termální bazény – relaxační a hydromasážní. Do relaxačního bazénu je povolený vstup až od 14 let, větší, hydromasážní bazén byl ale přístupný dětem již od 3 let. Ve venkovním aquaparku byly 2 termální bazény s hydromasáží a plavecký bazén. Na ten je napojený tobogán a skluzavka, obojí ale bylo bohužel zavřené (ještě nebyla sezóna). V bazénu jsme si přesto alespoň zaplavali, voda měla už zkraje června příjemnou teplotu. V létě bývá otevřený ještě další venkovní bazén, který se v době našeho pobytu připravoval.

Kam se vydat na výlet?

Určitě doporučuji zajet do Bojnic, je to velmi krásné historické město se spoustou zajímavých historických památek a jiných atrakcí. Mezi hlavní lákadla patří Zámek Bojnice, na kterém se natáčela pohádka Šíleně smutná princezna. Nejen pro děti je zajímavá také Zoo Bojnice s největším počtem druhů zvířat na Slovensku a Dinopark Bojnice, coby největší svého druhu v republice. Kdo má pro strach uděláno, může si projít i Stezku v oblacích. Ze 30metrové vyhlídkové věže budete mít Bojnice i okolí jako na dlani, dolů navíc můžete sjet po tobogánu.


Závěrečné hodnocení pobytu v Termálech Malé Bielice

“Pobyt si velmi užila celá naše rodina. Malé Bielice jsou místem, kde můžete zrelaxovat nejen tělo, ale i mysl. Pokud nevyhledáváte luxus, ale spíše klid, příjemné prostředí a velmi milý personál, jistě si tento hotel zamilujete. Velký benefit vidím v tom, že je wellness centrum přístupné po celou dobu pobytu, od rána do večera, a to i v den odjezdu. Z výletů určitě doporučuji navštívit nedaleké město Bojnice. Okouzlí vás množstvím historických památek, v čele s romantický, goticko-renesančním zámkem, který stojí zato vidět. Mimo zámku je zde i spousta jiných turistických atrakcí, vynikajících kaváren a restaurací.”


👍 Pobyt v Termálech Malé Bielice byl osobně ověřen Lenkou, členkou týmu Travelking, a jejich návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 3. 7. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden