Lákají vás polské termály? Ubytujte se v Gordonówka Apartamenty & SPA a budete jich mít na dosah nespočet! Těšit se můžete také na krásné výletní cíle, ať už při procházkách Tatranským národním parkem nebo výletech k jezerům a památkám. Na začátku dne se vždy posilníte snídaní formou bufetu a zakončit jej můžete ve wellness centru s vířivkou a saunami. K dispozici budete mít také společnou kuchyňku či prádelnu.

O ubytování

Gordonówka Apartamenty & SPA nabízí moderní, komfortní ubytování v městečku Szaflary, krásné krajině nedaleko polského Tatranského národního parku. Místním lákadlem jsou především termální lázně, kterých v této oblasti najdete nespočet, těšit se ale můžete i na spoustu výletů a aktivit.

Nádherná horská krajina je protkaná rozvětvenou sítí turistických tras, které vás dovedou například na vrcholy hor Kozí vrch (31,9 km), Gubalówka (18,8 km) nebo Giewont (18,7 km). Objevte krásy Czorsztynského jezera (16,8 km), na jehož břehu najdete památku UNESCO – kostel sv. Michaela archanděla v obci Dębno a hned dva impozantní hrady Czorsztyn (31,5 km) a Niedzica (25,6 km).

V Niedzici můžete navštívit také park miniatur a lanový park Spišská Kraina. Pokud si po náročné turistice budete chtít odpočinout, v obci Szaflary a v okolí najdete hned několik termálů – Szaflary (3,6 km), Gorący Potok (3,4 km), Bania (18,5 km). Další termály se nacházejí třeba v Zakopaném (17,8 km) a v Bukowině Tatrzańské (19 km).

Polské Tatry jsou rájem zimních sportů. Nedalekému středisku Zakopané (17,4 km) se dokonce přezdívá zimní hlavní město Polska. Najdete v něm oblíbený lyžařský areál, nádhernou promenádu ​​Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówkou i řadu historických budov. Skvělé lyžařské areály jsou ve střediscích Białka Tatrzańska (12,2 km) a Bukowina Tatrzańska (13,1 km).

Na čem si pochutnáte?

V apartmánovém domě se servírují bohaté snídaně formou bufetu, s výběrem slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů. Využít můžete také společnou jídelnu s kuchyňským koutem nebo venkovní gril a připravit si něco podle chuti.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku láká krásné, stylově zařízené wellness centrum, kde si užijete relax v hydromasážní vířivce a prohřejete se ve finské sauně nebo infrasauně. Součástí je také útulná relaxační zóna s lehátky a televizí. K aktivnímu odpočinku využijte malou posilovnu.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je v ubytování nachystaný dětský koutek a venkovní hřiště, bez problémů se tak zabaví za jakéhokoliv počasí.

Něco navíc

Pro co největší komfort mají hosté k dispozici společenskou místnost s posezením, krbem a televizí a prádelnu s pračkou a sušičkou.

Gordonówka Apartamenty & SPA

Gordonówka Apartamenty & SPA

Polna 4b , Szaflary
Polsko

Provozuje společnost:
Józef Jarząbek IČ: 386524793F


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
3,6 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
6 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Termální komplex Termy Gorący Potok
Termální komplex Termy Gorący Potok
Termály Szaflary
Termály Szaflary