Užijte si dovolenou u Baltu ve velkém stylu. V moderních pokojích v Resortu Król Plaza Spa & Wellness se budete cítit báječně. K moři to budete mít jen 500 metrů, odpočinete si ve wellness s bazénem a saunami a pochutnáte si na bohaté polopenzi. Dvě děti do 4 let mají navíc pobyt zcela zdarma.

O ubytování

Resort Król Plaza SPA & Wellness najdete u Baltského moře v kouzelné vesničce Jarosławiec. Ubytujete se přímo u moře (500 m), odpočinete si v hotelovém wellness a navíc si pochutnáte na výborném jídle. Čeká vás zkrátka dovolená plná zážitků!

Jarosławiec je malá polská vesnička u Baltského moře, která slibuje dokonalou letní dovolenou pro celou rodinu. Budete tu mít stále co dělat. Vyrazte třeba na procházku podél moře, vykoupejte se nebo vyzkoušejte některé z místních cyklostezek s překrásnými výhledy.

Od ubytování to nebudete mít daleko do centra města, konkrétně na promenádu (400 m) se spoustou obchůdků, restaurací a hospod. Určitě se sem zastavte na něco dobrého, třeba předtím než vyrazíte do Muzea jantaru (200 m) nebo k majestánímu Majáku (160 m). Největším lákadlem v okolí je ale rozhodně zábavní vodní park Aqua Spa & Wellness Sea Panorama (1 km), kde se vykoupete v bazénech, ohřejete v sauně a vyhrajete na atrakcích.

Z okolních míst se vydejte do městečka Darlowo (18 km), kde objevíte starobylý hrad, nebo k jezeru Kopáň (14 km). Na jednodenní výlet zajeďte třeba do Slowiňského národního parku (66 km) s obřími písečnými dunami anebo navštivte polské Mielno (62 km).

Moře a pláže

Kousek od resortu se rozprostírá písečná pláž Dubaj (500 m), na které strávíte letní chvíle pohody s výhledem na nekonečnou hladinu Baltu.

Její název není náhodný, její šířka a velké vlny opravdu připomínají pláže slavného exotického města na Blízkém východě. Zároveň se jedná o největší umělou pláž v celé Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze stylových a prostorných apartmánů Junior Suite (30 m2), které se nacházejí v nejnovější budově resortu. V pokoji se vám bude velmi příjemně relaxovat díky světlému a čistému interiéru i pohodlným postelím.

Junior Suite je určený až pro 4 osoby. Je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi a rozkládací pohovkou, která ubytuje další 2 hosty. Součástí pokoje je dále vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Z balkonu budete mít výhled do centrum Jarosławiec s majákem.

V rohu pokoje se nachází malá kuchyňka s rychlovarnou konvicí, ledničkou, sadou pro přípravu kávy nebo čaje a veškerým vybavením. Nechybí posezení, televize a klimatizace.

Na pokoji na vás bude čekat župan a minerální voda na osvěžení.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace: Za jedinečným kulinářským zážitkem zavítejte do restaurace s výhledem na moře, která je součástí resortu. V příjemném interiéru s prosklenou stěnou a terasou si pochutnáte na bohaté nabídce šéfkuchaře. Okusíte delikatesy polské kuchyně i speciality z celého světa. Tým talentovaných kuchařů se specializuje na pokrmy ze zvěřiny, drůbeže a na vynikající domácí uzeniny. Nechybí však ani dobroty pro vegetariány, nebo lehčí jídla, která se skvěle hodí na letní večery.

Bar: Na něco dobrého k pití si zase zajděte do elegantního Lobby baru s pohodlnými sedátky. Dáte si zde aromatickou kávu, exotický čaj nebo alko i nealko nápoj dle chuti. K tomu samozřejmě nesmí chybět něco sladkého na zub.

Pivovar: Přímo v srdci resortu se nachází rarita – pivovar přímo u moře, ve kterém ochutnáte jedinečná řemeslná piva s výhledem na Baltské moře.

Kde budete relaxovat?

Z pobytu v resortu se zaručeně vrátíte jako noví. Hotelové wellness vám totiž nabídne perfektní podmínky pro ničím nerušenou relaxaci. Ve stylových prostorách si báječně odpočinete v plaveckém bazénu a prohřejete se ve finské sauně, infrasauně nebo parní lázni . Necháte se hýčkat hydromasážními prvky v bazénu nebo ve vířivce a ukryjete se před venkovním světem v solné jeskyni.

Pokud si budete chtít dopřát extra hýčkání, můžete si za příplatek vybrat některou z lázeňských procedur, které v hotelu provádí zkušený personál.

Cestujete s dětmi?

Děti se v hotelu nudit nebudou. Vyhrají si díky animačnímu programu, dopřejí si speciální procedury určené pro nejmenší a vyřádí se v dětské herničce.

Resort Król Plaza Spa & Wellness

Resort Król Plaza Spa & Wellness

Bałtycka 16 , Jarosławiec
Polsko

Provozuje společnost:
RYSZARD KRÓL PPHIUT "RÓŻA WIATRÓW" IČ: 770782006


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 40 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
16 m

Tipy na výlet

Aquapark Panorama Morska

Aquapark Panorama Morska Tip na výlet

Health Resort & Medical SPA Panorama Morska v obci Jarosławiec na pobřeží polského Baltu je dokonalým místem pro vodní radovánky i nerušenou relaxaci. Areál nabízí přes 1 700 m² vodních ploch a je rozdělen na venkovní a vnitřní část, takže je návštěvníkům otevřen celoročně. Těšte se na 10 tobogánů a skluzavek, 2 velké plavecké bazény, zážitkový bazén, dětský bazén plný her, divokou řeku a spoustu dalších atrakcí. Součástí je také wellness zóna s 5 vířivkami a saunovým světem.

Muzeum jantaru v Jarosławieci
Muzeum jantaru v Jarosławieci
Maják v Jarosławieci
Maják v Jarosławieci
Pláž Dubaj
Pláž Dubaj