Užijte si krásy polských Tater a goralskou kulturu pohraničí! Ubytujte se ve Wille Baciarka a dopřejte si relax v moderním wellness centru, zábavu v herně se stolním fotbálkem, kulečníkem a PlayStationem i skvělé výlety po okolí – navštivte třeba krásné Zakopané.

O ubytování

Willa Baciarka se nachází v malebném městečku Kościelisko u polských Tater, nedaleko Zakopaného – ráje zimních sportů a goralské kultury. Projděte si nedaleké údolí Kościelisko (3,1 km) po bohatých turistických stezkách a ochutnejte regionální lahůdky v kouzelných horských chatách nebo prozkoumejte tajemnou jeskyni Mroźna (6 km). Udělejte si výlet také k vodopádu Siklawica (7 km) v údolí Strążyska, do údolí Mała Łąki (2,1 km) a Chochołowské doliny (4,1 km).

Zábavu a adrenalin si užijete na hoře Gubałówka (4,4 km) s lanovým parkem, gravitační skluzavkou a nádherným výhledem. V zimě je zde v provozu i sáňkařská dráha a lyžařský vlek. Nadšení lyžaři mohou vyrazit i do Witów Ski (8,4 km) se 2 sjezdovkami. Skvělý odpočinek na vás zase čeká v Lázních Chochołowskie (11,7 km) se 30 bazény, písečnou pláží, bohatými atrakcemi pro děti a největším saunovým světem v Podhalí, Aquaparku Zakopane (6,2 km) nebo v termálních lázních Bania (23,3 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji nebo apartmánu laděném do neutrálních tónů a v moderním horském stylu. Každý pokoj má vlastní koupelnu, balkon s venkovním posezením, televizi, malou chladničku a sadu na přípravu kávy a čaje. K dispozici budete mít také WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, stolem s židlí a zrcadlem a šatní skříní.

  • Apartmán Designe se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou. Nechybí stolek s židlí a úložný nábytek.

Na čem si pochutnáte?

Ve vile se servírují bohaté snídaně formou bufetu, kde si z nabídky slaných, sladkých, studených i teplých jídel vyberete přesně podle chuti.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni stráveném na výletech nebo lyžováním není nic lepšího než si náležitě odpočinout ve stylovém wellness centru. Tam na vás čeká krytý vyhřívaný bazén, vnitřní i venkovní vířivka, finská sauna a infrasauna. Bazén je navíc terasou propojen se zahradou, kde můžete za hezkého počasí relaxovat. Wellness centrum je krásné a moderní, budete se zde cítit opravdu jako v ráji.

Cestujete s dětmi?

Na zahradě je pro děti připraveno hřiště s velkou a malou skluzavkou, houpačkami, trampolínou, skákacím hradem a ping-pongovým stolem. Ve vile je potom k dispozici herna pro malé i velké. Pro nejmenší nechybí hračky, plyšáci, stolní hry či pastelky, starší děti si mohou zahrát na PlayStationu.

Děti se navíc mohou těšit i na nafukovací kruhy, rukávky a různé hračky do bazénu. U snídaně je pro ně zase nachystané barevné plastové nádobí i speciální dětské menu.

Něco navíc

V příjemné herně s krbem najdete také kulečník a stolní fotbálek, zabaví se tak i rodiče. Využít můžete také společnou kuchyňku nebo venkovní gril.

Willa Baciarka

Willa Baciarka

Pitoniówka 22a , Kościelisko
Polsko

Provozuje společnost:
GRZEGORZ GAJAK IČ: 492729808


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 30 Zł/noc - malá plemena
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
6,2 km
Sjezdovka
3,1 km
Běžkování
7 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów