Užijte si krásy polských Tater, národního parku Pieniny a malebné přírody v pohraničí. Ubytujete se v přepychovém No Name Luxury Hotel&SPA **** s nádherným wellness centrem (bazén se slanou vodou, 3 sauny, fitness), krásnými pokoji a výtečnými snídaněmi, které je zároveň skvělým výchozím bodem pro nejrůznější výlety, třeba k jezeru Czorsztynskie.

O ubytování

Přepychový No Name Luxury Hotel&SPA **** se ukrývá v přírodě na kraji národního parku Pieniny a nedaleko hranic se Slovenskem. Lokalita bude naprostým rájem pro všechny, kteří si užívají toulky přírodou, relax, zajímavé výlety, cykloturistiku i lyžování.

Na výlet se vydejte k vodopádům Pod Młynarzką (10 km) a Kacwin (12,8 km), na vyhlídky Grandeus (8 km) a Lorencowe Skalki (12,3 km), nebo až k hranicím, na vyhlídku Łapszanka (6,1 km), odkud si užijete nádherný výhled na národní park Pieniny i panorama Tater. Vynechat byste neměli ani návštěvu jezera Czorsztynskie (10,5 km) – přehradní nádrži na řece Dunajec, kde si můžete užít plavbu lodí a návštěvu hradu Dunajec (10,6 km) a zámku Czorsztyn. V létě je velkým lákadlem také písečná pláž Zamajerz (11 km).

Mezi oblíbená turistická centra v okolí patří nedaleké horské město Zakopané (31,1 km) s nádhernou promenádou Krupowki, která patří k nejznámějším ulicím Polska. Na jejím konci se rozprostírá vyhlášené tržiště Gubałowka, kde můžete nakoupit řemeslné výrobky i nejrůznější dobroty. Nejen v chladnějších měsících jistě oceníte blízkost městečka Białka Tatrzanska (19,7 km) a místních lázní Terma Bania.

A v zimě si zde i zalyžujete. Nejblíže k hotelu budete mít menší ski areál Polana Sosny (11,4 km), vyrazit můžete ale i na svahy jednoho z nejoblíbenějších polských lyžařských středisek Kotelnica (20 km) s 21 udržovanými sjezdovkami všech obtížností, nebo ski areálů Jurgów Ski (14,1 km), Rusiński Wierch (17,5 km), Koziniec Ski (14,2 km) a Czorsztyn Ski (21,6 km).

Kde budete spát?

Přivítá vás opravdu krásný, dřevem provoněný, stylově vybavený pokoj s interiérem v horském duchu a veškerým komfortem. Všechny pokoje jsou vybavené manželskou postelí se dvěma oddělenými matracemi, ty je ale na požádání (při rezervaci) možné nahradit spojenou dvoulůžkovou matrací. Každý pokoj má také vlastní koupelnu s dřevěnou nebo klasickou vanou, WC a bidetem, klimatizaci, WiFi připojení, televizi a minibar.

  • Pokoj Standard měří 25 m² a skládá se z koupelny a ložnice s manželskou postelí, posezením, úložným nábytkem a sadou na přípravu kávy a čaje.

  • Apartmán Junior je velký 30-35 m² a zahrnuje ložnici s manželskou postelí, posezením, úložným nábytkem a sadou na přípravu kávy a čaje, obývací část s pohovkou a koupelnu.

  • Domeček Villetta je samostatná chatka v malé osadě v alpském stylu přímo před hotelem. Každý domek je dvoupatrový a má vlastní verandu a zahradu. V přízemí najdete obývací pokoj s krbem a rozkládací pohovkou a koupelnu s vanou. V prvním patře jsou dvě ložnice, jedna s manželskou postelí a druhá s oddělenými lůžky. Najdete zde také další, menší, koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Elegantní restaurace nabídne hostům domácí italskou kuchyni s regionálním nádechem i zdravá jídla z těch nejčerstvějších surovin. Nechybí dobře zásobený sklep s širokým výběrem kvalitních italských vín. Zážitek z jídle ještě umocní krásné prostředí restaurace, vyvedené v hřejivých odstínech dřeva, a krásný výhled na zalesněné kopce.

Kde budete relaxovat?

V luxusním Art&Holistic Spa si užijete nezapomenutelné chvíle relaxace. Čeká zde na vás bazén se slanou vodou, parní lázeň, finská sauna a infra sauna. Zapotit se můžete také v moderním fitness centru.

No Name Luxury Hotel & Spa

No Name Luxury Hotel & Spa

ul. Leśna 46 , Lapsze Niżne
Polsko

Provozuje společnost:
Katarzyna Marciniak IČ: 340732783


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
12 km
Zastávka
5,7 km
Sjezdovka
11,3 km

Tipy na výlet