Hotel Gwarna **** najdete v polském městečku Lehnice asi 80 km od hranic s Českem. Díky tomu, že hotel leží přímo v centru, budete mít na dosah všechny krásné památky jako katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla, hlavní náměstí Rynek, Katedrální náměstí či Piastovský hrad. V ceně balíčku je kromě ubytování také polopenze a neomezený vstup do wellness centra s bazénem, saunami a fantastickým výhledem na město.

Ověřeno Travelkingem

“Pokud si rádi na dovolené užíváte odpočinku ve wellness, zábavu do brzkých ranních hodin a návštěvu památek, pobyt ve 4* Hotelu Gwarna je pro vás jako dělaný. Polské město Lehnice, kde se hotel nachází, nepatří k těm největším, ale má co nabídnout. My jsme si tu nejvíce užili oddych v bazéně, parádní orientální masáže a velmi příjemné prostředí na střešní pláži s barem. Bohaté snídaně a pokoj vybavený s citem pro detail dovedly pobyt k dokonalosti.” Přečtěte si celou recenzi

Eva Prcínová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Gwarna **** se nachází v malebném městečku Lehnice na polském jihozápadě. Vydejte se na dokonalou odpočinkovou dovolenou na jedno z nejteplejších a nejslunnějších míst Polska, kde můžete relaxovat v zeleni nebo objevovat nádherné památky.

Díky poloze v samotném srdci Starého města budete mít ta nejkrásnější místa Lehnice snadno na dosah. Navštívit můžete například Piastovský hrad (1 km), katedrálu sv. Petra a Pavla (300 m) nebo zajímavou expozici Muzea mědi (500 m). Daleko to nebudete mít ani do rozlehlého městského parku (480 m), který zdobí více než 60 fontán a najdete v něm i botanickou zahradu a minizoo.

O zajímavé výletní cíle ovšem není nouze ani v okolí Lehnice. Patří k nim například jedno z nejstarších polských měst Złotoryja (25 km), kde si můžete prohlédnout krásného historické centrum a expozici Muzea těžby zlata. Další unikátem je dřevěný evangelický Kostel míru v Jaworu (30 km), který je na seznamu lokalit UNESCO. Perfektním cílem pro celodenní výlet je město Vratislav (60 km) s nespočtem unikátních památek, 112 mosty, 12 říčními ostrovy a krásnými nábřežními parky.

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou vybaveny klimatizací, WiFi připojením, minibarem, televizí, rádiem, trezorem, pracovním stolem a fénem. Najdete je v druhém patře budovy, řada nabízí výhled na město. Každý pokoj má také vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou.

Pokoje Comfort najdete v prvním nebo čtvrtém patře, ze čtvrtého patra je přístup na vnitřní i venkovní terasu hotelu. Tyto pokoje jsou prostornější, mívají také posezení se stolečkem. Některé jsou vhodné i pro handicapované a nabízejí možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu zahájíte v příjemné hotelové restauraci bohatou bufetovou snídaní. Večer zde hlad zaženete při servírované večeři.

Na střeše hotelu najdete střešní pláž s posezením SkyLight a nechybí ani denní a noční bar SkyNight, kde si můžete dát osvěžující nápoje.

Kde budete relaxovat?

Během odpočinku v hotelovém Spa & Welness centru rychle zapomenete na všechny starosti. Jeho součástí je vnitřní plavecký bazén, finská sauna a parní lázeň. Pokud zatoužíte po extra dávce relaxace, můžete si dopřát některou z masáží a léčebných procedur.

V létě si užijete také SkyLight, neboli střešní pláž s pískem a lehátky, kde můžete relaxovat s drinkem a kochat se nádherným výhledem na město.

Pro aktivní hosty je na střeše hotelu prostorné SkyFitness centrum vybavené moderními stroji na kardio, posilování a spinning. Pravidelně se tu také konají různá cvičení s lektory - tabata, stretching, joga a další.

Něco navíc

K dispozici je obrovská herna, kde je k dispozici třeba kulečník, airhockey a bowling.

Hotel Gwarna ****

Hotel Gwarna ****

Wjazdowa 12 , Legnica
Polsko

Provozuje společnost:
Galeria Gwarna Spółka z o.o IČ: 020181256


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,9 km

Tipy na výlet

Lehnice

Lehnice Tip na výlet

Seznamte se, tohle je třetí největší město v polském dolním Slezsku, Lehnice. Možná jste o něm ještě nikdy neslyšeli, ale rozhodně se řadí mezi ta města, která vás při návštěvě velmi mile překvapí. Má totiž tolik co nabídnout! Například:

  • Piastovský zámek, nejdůležitější historická budova města a jeden z nejstarších zámků v Polsku. Aktuálně zde kromě několika škol najdete také bohatou knihovnu s publikacemi z celého světa.
  • Nádhernou Katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla ze 14. století nacházející se na Katedralnem náměstí.
  • Městský park, fantastické odpočinkové místo o rozloze 58 hektarů. Je protkaný krásnými uličkami a alejemi a řadí se mezi ty nej parky v západním Polsku.
  • Kostel Panny Marie, jedno z nejúžasnějších míst Lehnice a zároveň nejstarší kostel ve městě. Najdete v něm antické varhany z K. G Weigleho workshopu ze Stuttgartu z roku 1914
Více informací
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Zámek Książ
Zámek Książ
Wałbrzych
Wałbrzych