Ubytujte se ve 3* Veneto Suite Rome a užijte si dovolenou v centru Říma, nedaleko Fontány di Trevi a v obklopení muzeí a galerií! Načerpáte jedinečnou atmosférou historického centra města a všechny legendární památky budete mít na dosah. Těšit se můžete také na krásné, moderní pokoje a chutný snídaňový balíček.

O ubytování

Veneto Suite Rome *** poskytuje moderní ubytování přímo v centru Říma, kousek od římské opery a celé řady muzeí. Vyniká mimo jiné skvělou dostupností k nejznámějším historickým památkám a dalším atrakcím. Všude se pohodlně dostanete městskou dopravou, nebo třeba i pěšky.

Při své návštěvě Říma byste neměli vynechat typické monumenty, jako je Koloseum (2,3 km), Fontána di Trevi (1,1 km), bazilika sv. Petra (3,4 km), Pantheon (1,8 km), Forum Romanum (2 km), Španělské schody (1,3 km), barokní náměstí Navona (2,1 km) s Fontánou čtyř řek, Andělský hrad (2,7 km) či Fori Imperiali (1,8 km).

Vyrazte rušné náměstí Piazza del Risorgimento (3,5 km) s jezdeckou sochou italského karabiniéra, o pár kroků už čekají zdi Vatikánu a Vatikánská muzea (3,9 km) – obrovský komplex paláců s jednou z největších uměleckých sbírek na světě. Součástí je i legendární Sixtinská kaple, Egyptské muzeum, Etruské muzeum a mnohá další lákadla.

Užijte si jedinečné chutě a vůně na trhu s ovocem, zeleninou a květinami Campo de' Fiori (2,5 km) nebo vyšplhejte na kopec Gianicolo (4 km), odkud se vám naskytne jedinečný výhled na město. A jelikož je Řím také městem módy, nenechte si ujít ani příležitost k nákupům – na dosah budete mít hlavní nákupní třídu Via Cola Di Rienzo (3 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji Classic s moderním, elegantně laděným interiérem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a klimatizaci. K vybavení patří dvoulůžková postel, psací stůl, sada na přípravu kávy a čaje a malá chladnička. K dispozici budete mít také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se přímo na pokoj doručuje snídaňový balíček s čerstvým, voňavým pečivem. Díky skvělé lokalitě navíc budete jen kousek od spousty oblíbených kaváren a restaurací.

Veneto Suite Rome ***

Veneto Suite Rome ***

Via Lucullo 7 , Rome
Itálie

Provozuje společnost:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Veřejné parkoviště, zpoplatněno.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od moře
36,4 km
Zastávka
80 m
Aquapark
15,1 km

Tipy na výlet

Římské Koloseum

Římské Koloseum Tip na výlet

Koloseum (italsky Colosseo) je nejznámější památkou v Římě a zároveň jednou z nejikoničtějších staveb světa. Budování největšího amfiteátru Římské říše započalo roku 72 našeho letopočtu za vlády císaře Vespasiána, a to na místě bývalého paláce císaře Nera. Doba největší slávy Kolosea nastala v období po jeho otevření, kdy se amfiteátr stal dějištěm gladiátorských zápasů, veřejných slavností, zápasů s divokou zvěří, poprav i divadelních akcí. Kapacita hlediště byla přitom neuvěřitelných 50 000 diváků.

Poslední gladiátorské zápasy či lovy zvířat se v aréně odehrály kolem roku 520 n. l. Poté Koloseum několikrát změnilo svůj účel – v průběhu staletí sloužilo jako pevnost, dílny či hřbitov. Ve středověku poskytovalo ubytovací kapacity pro nedaleký klášter, a následně se dokonce stalo zdrojem stavebního materiálu pro výstavbu různých paláců, baziliky sv. Petra a dalších renesančních budov. Ve své historii bylo Koloseum mnohokrát vážně poničeno zemětřeseními.

Do současnosti se kvůli stáří stavby a zemětřesením zachovala zhruba třetina z původní podoby Kolosea. Přesto jde o monumentální stavbu s řadou velmi zachovalých detailů, a to zejména v podzemní části. Dnes Koloseum patří k nejnavštěvovanějším památkám světa a v roce 2007 bylo zvoleno jedním ze 7 Nových divů světa.

Římské koloseum je návštěvníkům otevřeno každý den v roce kromě 1. 1. a 25. 12. Otevřeno je vždy od 8:30, zavírací doba se liší dle ročního období.

Více informací
Bazilika sv. Petra ve Vatikánu
Bazilika sv. Petra ve Vatikánu
Fontána di Trevi
Fontána di Trevi
Forum Romanum
Forum Romanum