Letovisko Makarská patří k nejoblíbenějším v Chorvatsku a dovolená zde je vždy zárukou perfektního zážitku. Ubytujte se v Hotelu Park Makarska **** a užijte si bohatou polopenzi, moderní pokoje a relax u vnitřního či venkovního bazénu. Hotel navíc stojí doslova přímo u pláže, od moře vás tak bude dělit jen pár kroků.

O ubytování

Hotel Park Makarska **** se nachází v oblíbeném letovisku Makarská, přímo u pláže a jen pár minut chůze od centra města. Těšte na nespočet kaváren, obchůdků se suvenýry i rukodělnými výrobky, restaurací s přímořskými specialitami i bujarý noční život. Zatoulejte se do typických romantických uliček a objevujte místní památky jako kostel sv. Marka nebo pomník francouzského maršála Marmonta.

Většina turistů míří do Chorvatska za mořem, země však skýtá i mnoho dalších přírodních krás a nabízí tak příležitosti pro celoroční turistiku. Nejznámější letovisko Dalmácie se nachází přímo na úpatí přírodního parku Biokovo, kam můžete vyrazit na túru po horských stezkách a kochat se fascinujícími výhledy na Jadranské moře a pobřeží. Vypravte se i na nejvyšší vrchol, Sveti Jure s vyhlídkou a restaurací ve výšce 897 metrů nad mořem. Nevynechejte ani místní unikát v podobě skleněného chodníku s nádherným rozhledem na celou Makarskou riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Okolí hotelu překypuje atraktivními turistickými cíli, ke kterým se vyplatí naplánovat výlet. Příjemnou projížďkou podél pobřeží z Makarské se dostanete k malebným letoviskům Baška Voda nebo Brela. Prozkoumejte také podhorské vesnice Makar a Kotišina, kde můžete ochutnat domácí pršut nebo si prohlédnout vzácné exempláře v botanické zahradě. Oblíbeným cílem je také poutní místo Vepric. Dlouho budete vzpomínat rovněž na výlet lodí na okolní ostrovy.

Moře a pláže

Hotel se nachází přímo u oblázkové pláže Makarska. Ta nabízí skvělé zázemí – půjčovnu slunečníků, lehátek a šlapadel, dětské hřiště, nafukovací vodní atrakce, sprchy i občerstvení. Díky pozvolnému sestupu do moře je také vhodná pro rodiny s dětmi.

Daleko to nebudete mít ani k dalším plážím. Poblíž pláže Biokovky najdete hned dva vodní parky s nafukovacími atrakcemi, ze kterých budou nadšené především děti. Dospělí si zase mohou vyzkoušet parasailing – létání na padáku taženém motorovým člunem. Vyrazit můžete i na pláž Donja Luka, která patří k nejoblíbenějším v Makarské a je oceněná Modrou vlajkou za čistotu. I v její blízkosti se nacházejí nafukovací atrakce , a dokonce i tobogán.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci se servírují bohaté snídaně a večeře formou bufetu s pestrým výběrem lokálních pokrmů i mezinárodních specialit.

Kde budete relaxovat?

Osvěžit se můžete ve venkovním a vnitřním bazénu. Součástí hotelu je také Spa Energy Clinic, kde si můžete dopřát úžasnou masáž nebo jinou relaxační či zkrášlující proceduru.

Hotel Park Makarska ****

Hotel Park Makarska ****

Kralja Petra Krešimira IV. 23 , Makarska, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
PARK HOTEL d.o.o. IČ: MB01990250


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 8 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
45 m
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Makarska

Makarska Tip na výlet

Makarská riviéra je jednou z turisticky nejoblíbenějších oblastí Chorvatska. Jejím centrem je letovisko Makarska, které z jedné strany omývá průzračná voda Jaderského moře a z druhé jej obepínají svahy nejvyššího vrcholu pohoří Biokovo.

Své návštěvníky láká Makarska na krásné oblázkové pláže lemované vysokými borovicemi. Palmová promenáda podél moře zase přímo láká k příjemným večerním procházkám. Makarska je zároveň skvělý výchozí bod pro mnoho výletů. Z městského přístavu se lodí snadno dostanete na protilehlý ostrov Brač. Milovníci turistiky zase mohou pěšky nebo na kole zdolat některý z okolních horských vrcholů. Najdete zde i největší místní atrakci: skleněný chodník Skywalk, který je součástí Přírodního parku Biokovo a nabízí opravdu nezapomenutelné výhledy. V jižní části města se rozprostírá poloostrov Sveti Petar s rozlehlým borovicovým lesem protkaným mnoha stezkami, které jsou ideální k běhu a procházkám. V severozápadní části lesoparku stojí maják Sveti Petar, za nímž se nachází FKK pláž (nudistická pláž).

V centru zábavy celé oblasti najdete samozřejmě mnoho restaurací, barů, kaváren, obchodů, dětských parků i sportovního vyžití.

Více informací
Tučepi
Tučepi
Pohoří Biokovo
Pohoří Biokovo
Baška Voda
Baška Voda