Vyrazte do Mladé Boleslavi a užijte si dokonalý relax v Hotelu Hejtmanka! Čeká zde na vás příjemné ubytování, snídaně formou bufetu a odpočinek v privátní wellness zóně s vířivkou a saunou. Na dosah budete mít také zajímavé výletní cíle ve městě i okolí, navštivte třeba Škoda muzeum.

O ubytování

Hotel Hejtmanka se nachází na kraji Mladé Boleslavi, nedaleko lesoparku Štěpánka a cca 2 km od centra města. V centru Mladé Boleslavi láká k návštěvě Mladoboleslavský hrad stojící na ostrohu nad soutokem Klenice a Jizery, Škoda Auto muzeum a Letecké muzeum Metoděje Vlacha.

Po turistických či cyklistických trasách se snadno dostanete k zajímavým výletním cílům, jako je zámek Nový Valdštejn, zřícenina hradu Michalovice nebo zřícenina hradu Zvířetice s vyhlídkovou věží. Pěknými výletními cíli jsou také hrad Bezděz, zámek Bělá pod Bezdězem a zámek Mnichovo Hradiště.

V nedaleké chráněné krajinné oblasti Český ráj pak můžete navštívit zříceninu hradu Trosky, hrad Kost, zříceninu skalního hradu Valečov či zříceninu hradu Hynšta. Za letním osvěžením a zábavou se vydejte k oblíbenému Máchovu jezeru. V zimě si naopak nenechte ujít vánoční trhy v centru města.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Hejtmanka prošla v roce 2018 kompletní rekonstrukcí, včetně nového posezení na zahrádce. Hostům nabízí příjemnou atmosféru, kvalitní pokrmy české i mezinárodní kuchyně a správně vychlazené tankové pivo Krušovice.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném na výletech a exkurzích si perfektně odpočinete v moderním privátním wellness centru, kde najdete vířivku, saunu, ochlazovací vědro a sprchu.

Hotel Hejtmanka

Hotel Hejtmanka

Pražská 92/67 , Mladá Boleslav
Česká republika

Provozuje společnost:
DOMINOSTAV s.r.o. IČ: 05236347


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
37 km

Tipy na výlet

Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tip na výlet

Mladá Boleslav vám nedovolí propadnout nudě. Ve městě vzdáleném asi 50 km od Prahy, které je známé především pro sídlo automobilky Škoda, na vás čeká spoustu nevšedních zážitků. Začít můžete ve ŠKODA muzeu, kde si prohlédnete sbírku automobilů značek Laurin & Klement a Škoda a dozvíte se spoustu zajímavostí z automobilové historie. Podíváte se však i do současnosti, a to díky unikátní exkurzi do výrobního provozu závodu. U technických záležitostí můžete zůstat a pokračovat rovnou do Leteckého muzea Metoděje Vlacha, kde se seznámíte s historií letectví.

Spokojení tu však budou nejen milovníci letadel a aut, ale i příznivci historie. Nadchne je především hrad Mladá Boleslav s muzeem a výstavou Venkov v proměnách času. Objevíte tu také šest krásných kostelů, z nichž za návštěvu určitě stojí poutní místo kaplička Boží Voda nebo kostel sv. Havla.

Co ještě v Mladé Boleslavi podniknout?

  • navštívit hrad Michalovice
  • zajít do botanické zahrady a mini zoo
  • vyšplhat na vyhlídkovou věž staré radnice
  • relaxovat na koupališti Mladá Boleslav
Více informací
Mnichovo Hradiště
Mnichovo Hradiště
Park Mirakulum
Park Mirakulum
Hrad Kost
Hrad Kost