Dopřejte si úžasný relax v malebných Františkových Lázních. Ubytujte se ve Spa Hotelu Savoy **** a užijte si skvělou polopenzi, odpočinek v krytém bazénu nebo finské sauně a hýčkání skvělou thajskou masáží. Navíc budete přímo v historickém centru města, v dochozí vzdálenosti k nejznámějším pramenům a památkám.

O ubytování

Spa Hotel Savoy **** se nachází přímo v malebném historickém centru Františkových Lázní. Hned u hotelu budete mít krásné Městské sady s Hudebním altánem, za rohem najdete Sady Solného a Lučního pramene (350 m) a o kousek dál čeká Westend park (550 m). I v centru města si tak můžete užít klidnou procházku přírodou, spojenou s ochutnávkou minerálních pramenů. Za zvířátky se vydejte do Lesoparku Amerika (2 km) a pokud máte dost času, udělejte si výlet také do národní přírodní rezervace SOOS (6,2 km).

Patříte mezi milovníky aktivní zábavy? Jen 650 m od hotelu je tenisový kurt a za 10 minut jízdy autem se dostanete ke Golf Resortu Františkovy Lázně (8,3 km) s 18jamkovým hřištěm mezinárodního standardu. V horším počasí se pak zabavíte například v aquaparku Aquaforum (650 m) s vnitřními i venkovními bazény a finskou saunou. Za památkami můžete vyrazit do Chebu (6,4 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostel ze 13. století a Pachelbelův dům, do Karlových Varů (43,3 km), Mariánských Lázní (36,4 km) či na hrad Seeberg (5,7 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném pokoji Standard s interiérem laděným do lázeňského stylu a výhledem do ulice či do dvora. K vybavení pokoje patří dvoulůžková postel nebo dvě oddělená lůžka, televize se satelitními programy, minibar a trezor. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, WC, fénem a župany.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na tradiční české kuchyni i svěžích mezinárodních specialitách. K posezení u drinku poslouží útulný lobby bar, kde se pravidelně konají také večery s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

Co by to bylo za lázeňský pobyt bez pořádného relaxu? Za odpočinkem zavítejte do hotelového wellness centra, kde na vás čeká krytý bazén a horká finská sauna. Pobyt si můžete ještě ozvláštnit skvělou thajskou masáží.

Spa Hotel Savoy ****

Spa Hotel Savoy ****

Ruská 427/4 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTELIS s.r.o. IČ: 09365508


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 360 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 192 Kč/noc - 900 m od hotelu, dle dostupnosti

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Zdejší prameny a jejich léčivé účinky byly známé už ve středověku. Nejstarším využívaným je Františkův Pramen. Po roce 1865 pak Františkovy Lázně získávají status jedněch z nejvyhledávanějších evropských lázní. Dnes vás město díky tomu okouzlí šachovnicovým půdorysem a krásnými empírovými a klasicistních budovami. Kromě kolonády a nádherných parků, vyhlídkových věží nebo městského muzea, si nenechte ujít ani známou sochu malého chlapečka s rybou - zdejší symbol plodnosti.

Prameny se používají k pitné kůře, ke koupelím, irigacím a inhalacím. Jsou účinné na nemoci pohybového aparátu, srdce a cév, gynekologická onemocnění včetně neplodnosti a další.

Co byste při návštěvě Františkových Lázní neměli minout:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národní přírodní rezervace SOOS
  • Městské muzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Více informací
Cheb
Cheb
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Hlavní kolonáda Maxima Gorkého
Hlavní kolonáda Maxima Gorkého