V Penzionu Triola *** nedaleko Harrachova na vás čekají skvělé snídaně formou bufetu, a především úžasný relax v privátní wellness zóně s vířivkou a finskou saunou. Díky skvělé lokalitě budete mít krásy Krkonošského národního parku jako na dlani, a o příležitost k výletům tak rozhodně nebude nouze.

O ubytování

Penzion Triola *** najdete v Krkonoších, u obce Kořenov, nedaleko Harrachova a dalších horských resortů. Už z jeho umístění je jasné, že si zde užijete skvělou dovolenou v jakémkoliv ročním období. V teplejších měsících se můžete těšit na cykloturistiku a procházky krkonošskou přírodou, v zimě jde zase o naprostý ráj pro lyžaře a běžkaře.

Připravte se na spoustu zážitků. Skalní fanoušci si mohou udělat příjemnou procházku k Muzeu Járy Cimrmana (5,6 km), na nadšence do historie zase čeká několik bunkrů a Muzeum lehkého opevnění Na Pomezí (4,9 km). V nedalekém Harrachově (6,5 km) láká k návštěvě muzeum skla Novodad, hornické muzeum s 1 km dlouhou podzemí štolou, nebo bobová dráha. Po krásách národního parku Krkonoše vás provede rozvětvená síť turistických tras. Mezi oblíbená výletní místa v okolí patří Mumlavský vodopád (7,6 km), Kamenický vodopád (11,3 km) nebo rozhledna Štěpánka (6 km) na vrchu Hvězda.

V Harrachově si samozřejmě i skvěle zalyžujete, třeba na svazích Ski areálu Hilbert, který je ideální pro děti a začínající lyžaře. Zdatnější sportovci mohou zamířit Ski areálu Harrachov. V okolí se nachází ještě několik atraktivních lyžařských areálů, a to například Tanvaldský Špičák (11,6 km), Rokytnice nad Jizerou (15,8 km) nebo Ski Arena Szrenica (20,4 km) ve Sklářské Porubě, což je jeden z největších a nejoblíbenějších areálů v Polsku. V Harrachově a okolí navíc čeká více než 100 km upravovaných běžeckých tras. Vyrazte třeba rovnou na Krkonošskou běžeckou magistrálu.

Kde budete spát?

Pokoje penzionu jsou nově zrekonstruované a pohodlně zařízené, s pěkným výhledem do okolí. V každém je k dispozici WiFi připojení k internetu.

  • Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, které nabízejí i možnost přistýlky. Pokoje nemají vlastní koupelnu, pouze kout s umyvadlem a tekoucí studenou a teplou vodou, sociální zařízení je společné na patře.

  • Rodinné pokoje nabízejí větší prostor a vyšší komfort. Každý má vlastní koupelnu se sprchou a WC, televizi a sedací nábytek. K vybavení patří také manželská postel a pokoje umožňují přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Místní restaurace vás pohostí domácí krkonošskou kuchyní, ale také oblíbenými mezinárodními specialitami, včetně čerstvě upečené italské pizzy.

V létě si můžete posedět na venkovní zahrádce a občerstvit se v bistru s nabídkou osvědčené klasiky. Limonádu na výlet vám klidně načepují do pet lahve.

Kde budete relaxovat?

V nové, privátní wellness zóně si dokonale odpočinete po aktivním dni stráveném turistikou či lyžováním. Čeká zde na vás vířivka s hydromasáží, barevným LED podsvícením a skvělým audio systémem, finská sauna, ochlazovací káď a relaxační zóna s křesly a lehátky.

Penzion Triola ***

Penzion Triola ***

Kořenov 1264 , Kořenov
Česká republika

Provozuje společnost:
Active R sport s.r.o. IČ: 08118604


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
33,4 km
Sjezdovka
0,9 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Harrachov
Harrachov
Mumlavský vodopád
Mumlavský vodopád
Rokytnice nad Jizerou
Rokytnice nad Jizerou