Užijte si pobyt v malebných v Mariánských Lázních. Ubytováni budete ve Spa Hotelu Děvín ***, a to v pokoji Superior. Těšte se na snídaně a večeře formou bufetu i krásné procházky po lázeňském městě. Součástí balíčku je také vstupenka do parku miniatur, anebo koktejl dle výběru.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si moc užili od začátku do konce. Využili jsme ho k odpočinku a poznávání okolí. Hotel se nachází na kopci, takže nabízí pěkný výhled a je snadno dostupný autem i pěšky z nádraží. Pokoj byl moderní, polopenze chutná a dostačující. Z procedur jsme využili masáže, rašelinový zábal a uhličitou koupel. Personál balnea byl profesionální a nápomocný, což platí i o recepční, která nám poskytla užitečné tipy na atrakce v okolí. Právě díky nim byl náš pobyt skvělý, za což děkujeme.” Přečtěte si celou recenzi

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Spa Hotel Děvín ***superior najdete v centru Mariánských Lázní, ale zároveň v klidném lesoparku a jen 150 m od městského bazénu. Všechny zajímavosti města tak budete mít jako na dlani. Zajděte si ke zdejší obůrce (850 m), lázeňské kolonádě (1,1 km) či Zpívající fontáně (1,2 km). K nejnavštěvovanějším atrakcím celého kraje patří také Park Bohemium (3,1 km) s desítkami do detailu vyvedenými modely nejznámějších staveb České republiky. Za krásnými výhledy na lázeňské město se vydejte na Mescéryho vyhlídku (1,6 km) nebo rozhlednu Hamelika (2,5 km).

A zůstat nemusíte jen u jedněch lázní, k výletů lákají i další oblíbený lázeňská města v okolí, zejména Konstantinovy Lázně (33,7 km), Františkovy Lázně (39,6 km) a Karlovy Vary (47 km). Nebo si udělejte výlet po historických památkách, na dosah budete mít třeba zámek Kynžvart (10,2 km), svého času sídlo knížete Metternicha, zámek a hrad Bečov (28,3 km), či klášter Teplá (18,2 km) s více než 800letou tradicí. Oblíbeným cílem výletů je také hrad Loket (35 km) s jedinečnou expozicí o útrpném právu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z krásných pokojů s výhledem na panorama Mariánských Lázní a WiFi připojením.

  • Pokoje Superior jsou světlé a prostorné, mají satelitní televizi, telefon, trezor, župan a pantofle k zapůjčení, set na přípravu kávy i čaje a samozřejmě i vlastní koupelnu s vanou.

  • Pokoje De Luxe jsou oproti variantě Superior luxusnější a nově zrekonstruované, navíc poskytují minibar.

Na čem si pochutnáte?

Restaurant Gourmet se specializuje na českou i mezinárodní kuchyni. K dispozici je také nový Vinný koktejlový bar.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si užijete také dostatek odpočinku. K dispozici je tu finská sauna, kosmetický salon a také lázně, kde si můžete dopřát řadu procedur jako jsou masáže, koupele, obklady, plynové injekce, inhalace, oxygenoterapie a další. K procedurám se využívají vzácné mariánskolázeňské zdroje – léčebné prameny a rašelina.

Spa Hotel Děvín ***superior

Spa Hotel Děvín ***superior

Příkrá 618/2a , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Reprezentativní organizace odborových organizací skupiny SPG, a.s. IČ: 27450201


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 225 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 225 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1,7 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Park Boheminium
Park Boheminium
Městský bazén
Městský bazén